top of page

Jsme zase na začátku



Louka, Výprava, Život, Lidi – aneb jedeme dál!


Život na Louce, to je pojem, který všichni dobře znáte. Z malého snu, z malého ze snu na jedný obyčejný Louce, se stalo velké a známé jméno ve své komunitě, ale i mimo ni. Měsíce a roky se budovalo místo pro zvířata a lidi. Pro Život nás, co jsme Louku vytvořili a pro ty, co na Louku přišli žít a pomáhat. Bylo to krásné 😊

Zanechali jsme za sebou kus práce, která jde opravdu vidět.


Nyní ale přichází doba, kdy musíme začít zase od začátku. Najít místo pro život, získat peníze, najít skvělé lidi ke tvorbě a k životu. Musíme zabezpečit sebe a svá zvířata. Opět jsem na začátku všeho.

Jsme zase jen banda bláznů s nějakým snem. Zase se cítím jako kdysi, na tý Louce, kdy jsem hledala lidi, co by nám pomohli, dala do toho úplně vše, aby se ze snu stala skutečnost. Zase sedím s telefonem v ruce u notebooku, píšu příspěvek o našem začátku a snažím se lidem otevřít co to jde, aby mohli prožívat cestu s námi. Jako kdyby se nic nezměnilo, jen čas a místo kde tohle tvořím.



Život na Louce, je zase na začátku. I před tím jsme do startu měli několik zvířat, o která jsme se museli starat, stejně jako teď jen se nám ta banda pěkně rozrostla 😊

Nyní jsme ve fázi, kdy se snažíme najít pro nás tu nejlepší cestu, jak žít a kde. Díky Inspirující Výpravě, jasněji a jasněji vidíme co bychom chtěli a co ne. Otevírají se nám možnosti, o kterých jsme do teď neměli ani tušení, sledujeme a pozorujeme dění kolem sebe a hledáme cestu, kterou bychom chtěli jít. V nějakých věcech máme jasno, v nějakých tápeme. Díky Výpravě máme možnost vybudovat naše vysněné místo. Tohoto snu se nejde vzdát, ne že bychom nechtěli, ale tohle je naše Cesta.



Pracujeme na projektu Život na Louce, co to dá, vymýšlíme postupy, jak získat peníze, plánujeme akce, kde bychom se s vámi mohli setkat a mluvit s vámi, pracujeme na plánu projektu, jsme otevřeni lidem s dobrými nápady a všemožným i nemožným možnostem.

Prostě stejně jako skoro před 3 lety 😊Někdy je to smutné, někdy je to veselé. Kdyby nebylo zvířat, nebylo by kam spěchat. Jenže my se nemůžeme dočkat času, kdy budeme s našimi zvířaty pohromadě. Je to naše vize, která nás motivuje postupovat dál a pouštět se do věcí, kvůli nim.


Snažíme se poučit z věcí minulých, neudělat stejné chyby, jít zase o kus dál 😊

Jsme zase na úplném začátku. Máme jen sen, máme vizi a máme odhodlání.

Máme sen o našem místě, o našem domově.


I přes to se těšíme, co nás na této cestě čeká.


Všem, co jsou stále s námi moc děkuji za vaši trpělivost a pochopení, které pro nás ale i pro mě tolik z vás má. Moc si vážím každého, kdo s Loukou zůstává a jakkoliv ji podporuje nebo posílá peníze na zvířata. Bez Vás lidí bych nezvládla vůbec nic.

Přeji abychom i nadále šli společnou cestou a vybudovali další krásné a bezpečné místo nejen pro zvířata ale i lidi.


Děkuji, If

366 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Odchod z louky

bottom of page